Kroegentocht Deventer & Zwolle

Ga op stap met Sjaan tijdens de kroegentocht in Deventer of Zwolle. Dit amsterdamse typetje neemt jullie mee langs de gezellige borrelcafé's. Een leuke activiteit voor groepen als vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Sjaan uitnodigen in een andere stad? Ze is niet bang voor het onbekende en sluit vrolijk aan!

Meer lezen over Sjaan Jordaan? Bezoek haar website!


Workshop Smartlappen zingen

De workshop smartlappen zingen is muziek en plezier voor de hele groep. De workshop wordt muzikaal en theatraal geleid door het amsterdamse typetje Sjaan Jordaan. Zij begeleid de smartlappen en meezingers met accordeon en laat iedereen uit volle borst zingen. Een leuke activiteit voor een vrijgezellenuitje, vriendenmiddag of personeelsfeestje. 

Meer lezen over Sjaan Jordaan? Bezoek de website van dit amsterdamse typetje.

Theatrale stadswandeling Zwolle & Deventer

Ontdek de historie van de stad Deventer of Zwolle tijdens een theatrale stadswandeling met volop actie en vermaak. Jullie gids, een barokkedame, is niet op haar mondje gevallen en verteld honderuit over al haar belevenissen en de tijd van weleer. Op verzoek kan de stadswandeling worden aangevuld met opdrachten onderweg, een muzikale act en/of afsluitend een quiz met vragen over de stad!Diner De Lekkere Trek

Voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of etentje met vrienden. 
Het stappen en happen arrangement van de Lekkere Trek is een walking diner. Dit arrangement is te boeken in Deventer en Zwolle.

Het diner bestaat uit drie gangen en start met een een welkomstdrankje.
Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht wordt genuttigd op verschillende locaties.
Voor het hoofdgerecht is er de keuze uit vlees, vis of vegetarisch.  Natuurlijk kan er rekening worden gehouden met eventuele dieetwensen. 

Dit wandelend drie-gangendiner kan uitgebreid worden met een muzikale onderbreking of theatrale stadswandeling te Deventer en Zwolle

Kosten Stappen en Happen €45,00 p.p. exl. drankjes (m.u.v. het welkomstdrankje)
Te boeken voor groepen vanaf 6 personen.