Entertainment

Livemuziek en typetjesacts voor (bedrijfs)feesten, straattheater en beurs. 

Interesse in een act of voorstelling? Neem contact met ons op. Niet gevonden waar je naar zoekt? Geen paniek! Creativiteit en improvisatie is een vaardigheid die wij bezitten en graag inzetten voor maatwerk!

Hollandse Meezingers
met Sjaan Jordaan!


Vrolijke hollandse meezingers en de welbekende smartlappen. Het amsterdamse typetje Sjaan Jordaan zorgt met accordeon en levensliederen voor de echte hollandsche gezelligheid op jouw feest of evenement. Lees meer..Accordeon aan Boord

Een matroos met accordeonmuziek als vrolijke noot aan boord. Muziek en entertainment voor alle opvarenden  met zeemansliederen, smartlappen en gezellige (hollandse) meedeiners. Lees meer..


Barokkedame act

Met al haar pracht en praal is deze barokkedame een unieke en opvallende verschijning. Met een flinke dosis humor is deze dame een sfeervolle en warme act als bijvoorbeeld entree-act of troubadour aan tafel Lees meer..

Zingende Stewardessen

Deze twee dames zorgen voor een turbulente belevenis. Met vrolijke meezingers verzorgen ze vertier aan tafel. Mind your step! Ook boekbaar als entree act, muzikale podiumact of solo-act. Lees meer..

Schoonmaakstertje

Betsy Blink weet van wanten en laat de poetsdoek flink wapperen. Rust, regelmaat en reinheid is haar op het lijf geschreven. Voor het zingen van een liedje begeleid op accordeon legt zij graag haar poetsdoek opzij. Lees meer..

Pop-up Postkantoor

Theaterbus de Kwibus - De Muzikale Omlijsting Deventer

Zelf een kaartje versieren én opsturen. Dat kan bij dit pop-up Postkantoor. In samenwerking met Theaterbus de Kwibus wordt een mobiel postkantoor opgezet. Een postbode en zijn assistente helpen je bij een correcte afhandeling van alle protecollen. Een ansichtkaart versturen is niet zomaar even iets natuurlijk. Het Postkantoor was dit jaar o.a. te zien bij het Deventer Stadsfestival. Lees meer..

Plantaardig welkom


Een pratende plant als entree-act of leuke onderbreking in de winkelstraat. Straattheater waar iedereen van opvrolijkt. Een verrassende entree-act voor feesten en evenementen.

DJ Kennie Harder

Een mobiele DJ-act. Kennie Harder draait plaatjes in allerlei stijlen en genres.

Piccolo dame

De piccolodame staat klaar om je te bedienen op je wenken! Tot haar taken behoren bijvoorbeeld het verwelkomen en begeleiden van gasten of het regelen van een drankje. Is iedereen tevreden? Dan heeft zij het ook naar haar zin. Lees meer..

Behulpzaam Zustertje

Met een zuster in de zaal voelt iedereen zich meteen veiliger. Natuurlijk wil ze wel even naar je hartje luisteren. Heb je pijn? De zuster plakt ook pleisters! Lees meer..

Op zoek naar entertainment voor kinderen? Klik op onderstaande link voor ons aanbod of neem contact op. Wij verzorgen ook theater op maat!

Gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op voor het plaatsen van een boeking of het stellen van een vraag. Niet gevonden waar je naar zoekt? Neem dan ook gerust contact op voor een advies, tip of doorverwijzing.