Muzikale en Theatrale performances

Op zoek naar een muzikale act of theatrale performances? HIier vind je creatieve, theatrale en muzikale acts voor uiteenlopende gelegenheden. Bekijk ook onze theaterbus de Kwibus voor voorstellingen op locatie of als mobiel postkantoor. Niet gevonden wat je zocht? Verras ons met je wensen! 

Interesse in een act of voorstelling? Neem contact met ons op. Niet gevonden waar je naar zoekt? Geen paniek! Creativiteit en improvisatie is een vaardigheid die wij bezitten en graag inzetten voor maatwerk!

Levende Etalage

Maak je winkel zichtbaar en opvallend in de winkelstraat met originele reclame. Deze unieke theatrale performance brengt jouw winkel tot leven. De invulling kan worden aangepast op jouw wensen, doelgroep en producten.Lees meer..

Theaterbus De Kwibus

Theaterbus de Kwibus als decor voor een muzikale performance of compleet met theatrale act of voorstelling voor een (kinder)feestje. Deze bus is ook te huur met een grote partytent en biertafel. Een leuk alternatief voor een mobiele workshop- of vergaderlocatie. Lees meer..

Piano & Zang

Een muzikale act met piano en zang als achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld een diner of muzikale performance in een winkel. Uptempo liedjes en meezingers voor een feestje. Ook is deze muzikale act met accordeon te boeken. Liedjes, invulling en stijl worden altijd aangepast aan de gelegenheid! Lees meer..

Openings-Act

Een centrale opening voor een thema-dag, congres of symposia. Binnenkort volgt hier meer informatie over de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast contact op!

Improvisatie-Theater


Improvisatie-theater betekent kortgezegd scenes ter plekke verzinnen en spelen. Improvisatie-theater kan bijvoorbeeld worden ingezet als als grappige break tijdens een bijeenkomst of als prikkelende workshop voor team-building.

Persoonlijk lied

Een persoonlijk lied voor een unieke gebeurtenis zoals een bruiloft of geboorte. De tekst en muziek wordt speciaal voor de gelegenheid en/of persoon geschreven. Live gezongen tijdens de plek en gelegenheid die jij daarvoor in gedachten hebt of toegestuurd op MP3. Een liedje zelf schrijven of inzingen mag natuurlijk ook. Zangeres en toetsenist Jonneke Siebrand uit Deventer schrijft liedjes op maat.