Een echte prinses

Kinderentertainment tijdens een diner, bruiloft of (kinder)evenement. Samen zingen met de prinses, meedoen met kinderkaraoke of luisteren naar een verhaal. Lees meer..

Kindertheater


Kindertheater- en entertainment in allerlei verschillende vormen en maten. Van voorstellingen in de openlucht tot in het klaslokaal. Lees meer..


Elsa (van Frozen)

Elsa is de bekende en populaire ijsprinses van de Disneyfilm Frozen. Zij is een prachtige verrassing en populaire act voor de kinderen. Lees meer..

Ballonartiest

Kleurige figuurtjes en ballonnen in allerlei soorten en maten. De ballonartiest maakt kinderen blij met een ballonnetje en doet ondertussen ook nog wat grappige trucjes!

Voorleesochtend door een echte prinses


Theaterbus de Kwibus

Een bus vol verrasingen. Als decor bij een performance of compleet met muzikale act of voorstelling voor een (kinder)feestje. Deze bus is ook te huur met een grote partytent en biertafel. Een leuk alternatief voor een mobiele workshop- of vergaderlocatie. Bezoek de facebookpagina van de Kwibus voor meer beelden en een impressie van de activiteiten die zoal mogelijk zijn. 

Verder kijken?

Klik op onderstaande link voor ons aanbod van muziek & theater. Speciale wensen? Neem contact met ons op. Wij verzorgen ook theater op maat.


Op zoek naar een groepsactiviteit?

Wij verzorgen ook workshops, stadswandelingen en kroegentochten. Klik op onderstaande link voor ons aanbod.